Frida

Et stykke WIP (næsten en UFO) --> FO! Jeg er vild med Frida. Især på min Ivalo. Hun vil gerne have den på - beder ligefrem selv om det. Og den klæder hende godt. Halsudskæringen er en smule bred, men det er ok - det passer til trøjen og det temmelig feminine look. Den er sikkert helt perfekt med en lille kjole på og en lille hue til. Og sølvsandaler.

Garnet er Merci. Og merci til Filcolana for at have fremstillet dette garn. Uld og bomuld i en skøn blanding - til pind 3. Lagt dobbelt kan jeg sagtens forestille mig er godt. Det har Fru Gren gjort og det ser i hvert fald godt ud. Mette har også lige færdiggjort den drengede udgave af Frida, nemlig Frode, pudsigt nok også i Merci!

På grund af de 3 mm var den lige ved og næsten ved at blive til UFO. Men Ravelympics og event WIP-wrestling fik mig til at tage mig sammen.

Mener at huske jeg strikkede til 1½ år (mente det var rigelig tidspænd til at nå at få den færdig før Ellen ville vokse ud af den...), men kom til at gøre både krop og ærmer en 1½ cm for lange, så den passer Ivalo. Da jeg opdagede det, fik jeg gang i pindene. Så kom jeg lidt ned af bullen og kørte sur i 1x3 rib. Jeg nåede dog ned til flæserne og kørte igen sur i det.

Men - den er nu færdig! Klokken er nu 14.37 og den er færdig.

Garn: Merci, farve hindbær, købt hos Gitte.
Pinde: 3 mm. hele vejen igennem.
Mønster: Frida fra DesignClub DK.
Ravelry: HER.
Flickr: HER. Der er flere billeder.

Trøjen er et hit. Også hos mig! Den kommer til blive slidt op her hjemme.

12 kommentarer:

Julie sagde ...

Jamen, hvor er de yndige sammen!

Tora sagde ...

Nydelige begge to, og jeg er enig, hun kler den utrolig godt! Men du - hva doper du deg med? ;-) Din olympiske strikking går inn i eliteklassen hva tempo angår..!

anne sagde ...

Frida er i den grad et hit. Her er det godt nok Frode, der er det store nummer, men der er jo stort set tale om samme sag.

Hvor er din Frida yndig. Fin farve til en fin lille pige, super lækkert.

grendesign sagde ...

Den er så fin - og i det garn vil den komme til at gå i fast rutefart mellem Ivalo-vasketøjskurv-vaskemaskine (+ tumbler!!)-Ivalo....når sikkert dårligt at blive lagt i skab mellem vaskene....
KH Britt

Britta sagde ...

Nu er Ivalo jo altid fin, men hun er godt nok ekstra fin i den lille trøje. Flot farve til hende.

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Ja, Merci er bare suverænt til børnetøj. Nu kunne vi bare godt tænke os, der lige flere/nye farver !!

Man bliver ski da helt svedig af alt det, du når...

KH Tina

mortil9 sagde ...

Oj, oj, oj, den er fiiin... og hun er som altid bare en lille lækkermus. ærgerligt at den opskrift kun går til 1½ år.... meeen det kan der vel rådes bod på! jeg må som altid vælge noget andet garn fordi der ikke forefindes tørretumbler her i hjemmet - og det jeg HAR strikket af Merci er lettere sjasket så....
Men farven!! Dén er helt vildt dejlig - lige somd en skal være til den der ene af dine "dejligheder"!!
Og du bruger at slå trykknapper i ... dét er en million år siden jeg sidst prøvede det i det færdige strikketøj!!
KH Susanne

Julia Zahle sagde ...

Tak alle sammen.

Har hørt fra min lokale garn-pusher at der kommer nye farver snart!!!!

Jette sagde ...

Den er bare helt vild sød den model og nu gave du mig lige et hint til hvad jeg kan bruge mit overskud af merci til, tak for det. Og er for iøvrigt helt vild med alle dine små hækleprojekter, det har også givet mig ideer...

HANNE sagde ...

Den klæder Ivalo rigtig meget. farven er den gode lyserøde, som man ikke bliver træt af at kigge på......(søde små barnepoter hun har) :O)

Merete sagde ...

Nydelig! Er veldig glad i design.club.dk, og der minnet du meg på hva julepresangen til en liten pike kan bli. Takker!

Julia Zahle sagde ...

Jette, Hanne og Merete - tak for roserne. *S*

Hanne - der har nemlig kun været sådan lidt "fesne" pastelfarver, men synes heller ikke den her "hindbær"-farve er den værste af dem. Men garnet skulle prøves.

Og jeg elsker også de der små hænder - især når de nusser een på armen, mens man læser højt. Eller når de tager fat om kinderne på een, når hun vil give en "ornlig" møsser...