Kazanova

På vej hjem fra byen, i Kongensgade, ligger Kazanova. Jeg er fjollet med den butik - mange sjove, finurlige, smukke, seje og smukke sager har hun. Det var der jeg købte min oplader-holder.
Og ja - det ER min barnevogn, der holder foran butikken - med Ellen sødt sovende i.

Hun har håndstrikkede modeller til salg - var det noget med et par kabel-strikkede hotpants?Disse "spande" kunne være ret sjove at have garn i. Eller alle de færdigstrikkede tørklæder og sjaler man efterhånden får lavet.
Jeg har flere billeder fra butikken i mit Flickr-album.

Disse gummi-sager fik mig til at tænke på Hanne og hendes tasker.

Lige her i Dronningensgade, faktisk næsten vores nabo ligger desuden Kunstonline. Ham ynder Ivalo at hilse på når vi går forbi og hun spørger mig næsten altid om hvad han hedder. Måske jeg bare skulle lade hende spørge ham selv næste gang?

5 kommentarer:

Tora sagde ...

Lekre vesker, nesten like fine som min ;-) Kanskje jeg snart skulle gå til innkjøp av den symaskinenteflonfoten og sy litt av gummien fra Hanne..

IF Stjernen sagde ...

Hey en butik i Odense jeg ikke kender - det kan vi virkelig ikke have! Jeg kan se på beliggenheden at det er fordi jeg ikke har været ved lægen længe og det er jo egenlig meget godt ;-)

Julia Zahle sagde ...

Yes, Britta - se da og kom ned og besøge hende - hun er iøvrigt også sød. Og dejligt der ikke har været anledninger til lægebesøg!

Tora - hun har nemlig lækre sager! Fed taske iøvrigt!

HANNE sagde ...

Fed fed butik....tjek lige knivholderen i vinduet til venstre :O)

Julia Zahle sagde ...

Hæ, Hanne - jeps - jeg er selv ret vild med den knivholder - det er ikke engang så dyrt, så vidt jeg husker - men lige så snart hendes hjemmeside kommer op og køre, så smider jeg det på bloggen.