Til byturen!

Der behøver man nemlig ikke at pakke alt det lort (bleer, kogt koldt vand, kogt varmt vand, stofbleer, sutter, flasker, skifteunderlag, vådservietter, skiftetøj oma). Det eneste man mangler: penge, læbestift, husnøglen og telefon. Og det er lige præcis hvad der kan ligge i denne taske. Hverken mere eller mindre.

Der gik et par aftener med at hækle prøver - skulle finde det helt rigtige mønster og da det var fundet, skulle jeg finde den rigtige strikkefasthed. Så skulle jeg finde ud af hvordan volumen i tasken skulle være. Det var lidt svært at regne den ud, men da det først gik op for mig at det gjaldt at volumen allerede skulle laves fra toppen og ikke efter hankens "bøjning", gik det hurtigt derudaf. Et par timer, max, tog det.

Garnet er Muskat fra Garnstudio, købt hos Tanterne og farverne er lilla og gul. Jeg elsker kontrastfarver - det bliver vidst ikke mere "kontrastet" end disse to farver. Den "modernitet" de to farvers kontrast er, er samtidig en god kontrast til den feminine hank. Det må ikke blive for pænt, det hele.

Glæder mig til at skulle og svinge med denne taske!4 kommentarer:

Fríða sagde ...

wow, hvor er den smart! og hvordan får du tid til alt det du laver med de små hængende i skjörterne?
kh.fra Island
Frida

Irene Aagaard sagde ...

Sikken en fin taske! Den er så sød, og farverne er fine sammen.
Jeg må altså se at få lært at hækle....

Julia Zahle sagde ...

Frida - tak. :-)

Irene - det er bare om at få fattet den hæklenål - lige pludselig kan du slet ikke forstå hvor let det er. Husk, der er kun een maske ad gangen, du skal holde styr på. Og det er nemt at pille op igen, hvis man laver en fejl.

Tonje sagde ...

Hvor er den flot :-o Du stopper aldrig med at impregnere.. Nej imponere - hihi