Så lykkedes det!

Jep - tænkte at den dårlige karma fra den første, jeg strikkede, kun kunne undgås ved at slå op igen - altså helt forfra. Slog op til en størrelse Ivalo, men er endt med en størrelse Ellen. Dette vidste jeg godt, for jeg strikkede ret stramt og opskriften går ikke ned i Ellens størrelse. Så missionen er lykkedes og jeg er glad.

Der er flere billeder i på Flickr, og HER er et Ravelry-link til kjolen, hvis du vil se hvordan den cirka skal ende med at se ud.

Jeg har strikket i Safran (farve nummer 6, som hedder `Jeansblå`, men som jeg mener er mere en `Lavendelblå` farve) fra Garnstudio - købt hos Tanterne, der iøvrigt hele tiden får nye lækkerier ind i forretningen. Sidst jeg var derinde, fristede nogen ordentlige bundter uld fra Cherry Tree Hill.

Jeg har strikket stramt på 3,5 mm - det gør jeg altid, når jeg strikker i bomuld... jeg aner ikke hvorfor. Jeg kan starte de første 3 centimeter med at strikke løst og let, men ender altid med at strikke stramt. Så jeg er bare begyndt at strikke starmt fra starten.

Jeg har allerede fundet bomuld frem til Ivalos top. Når den er færdig, skal der syes en nederdel på og så kan mine to dejligheder dimse rundt i deres Frøken Darcy-kjoler ude i Ålerusen til sommer og være yndige på den gammeldags måde.

3 kommentarer:

Gitte sagde ...

Den er rigtig fin ud. Og sikken et arbejde med alle de kanpper ;-)

Nette sagde ...

Den er blevet flot. Godt det lykkedes. :-)

Lisbeth K sagde ...

Dejligt, at det lykkedes!

Jeg har givet dig en award - håber du vil tage imod den - find den på min blog...