Inden det bliver for varmt

Vi var i Den Fynske Landsby i søndags - C.M og Katrine fra mit studie og Ivalo og jeg. Ivalo elskede det - på et tidspunkt står vi i et af de gamle huse og Ivalo udbryder med meget alvorlig stemme: "Mor, det er jo helt perfekt!" Og så dimsede hun ellers videre rundt. Hun kunne også især lide "sove-hulerne" - altså alkoverne og "hule-sengene" - himmelsengene.

Jeg tager derud igen på søndag - der er uld-dag derude - fårene bliver klippet, der kartes og spindes. Det vil jeg gerne opleve. Jeg håber, der kommr flere uld-tosser end jeg. Tager højest sandsynligt Ivalo med også.

Faldt over lidt pladegarn forleden og fik lyst til at lave en vest til pigerne. Ikke megen tid, tog det - har strikket to på 3 dage. Denne er strikket i pladegarn - ikke mit yndlingsgarn at strikke i, men jeg er vild med resultatet. Denne er størrelse 4 år - ikke den allerstørste størrelse 4 år, synes jeg. Men jeg strikkede den også 4-5 centimeter længere end opskriften siger - og det var vidst en god idé. Den vejer næsten heller ingenting - men jeg har ikke fået den vejet og Ivalo har den på i Børnehaven idag.
Jeg håber hun stadig kan passe den til efteråret, ellers er der jo basis for at Ellen nok skal få den brugt på et eller andet tidspunkt.
Halsen blev lidt bred og flagrende, men det har også en vis charme, synes jeg. Du kan selv se det på billederne. Den anden, jeg har strikket (som lige nu bliver vasket) har jeg eksperimenteret lidt med i halsen, så den sidder forhåbentlig lidt mere til i halsen. Men den får sin egen post, når den er færdig.

7 kommentarer:

Frida sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Frida sagde ...

Rigtig rigtig sød...har lige strikket 2 af denne slags myself, men med anden mønsterbort. Ha en god dag :)

Ulla sagde ...

Den er fin!

Hvorfor er det, at jeg skal i lab hele weekenden? Måske jeg når det alligevel

Tina sagde ...

Lækker vest :) Og lækker pige!!!

Flot banner du har fået lavet :) Jeg æser jo oftest med inde fra Bloglines, og så ser jeg ikke det flotte grafik.

Sifka sagde ...

Den er da bare perfekt. Især ligenu, hvor børnene gerne vil smide jakkerne, og det alligevel er lidt for koldt til bare arme.

HANNE sagde ...

Julia dog, Ivalo er ved at være en stor pige. Hun er rigtig smart i de cowboybukser og vesten er lige i øjet :O)

Anonym sagde ...

Den er da skøn og sikke nogle dejlige farver! Men intet kan nu slå modellen, for hun er nu dejligst ;)
Det lyder sjovt med den fåre-dag ;)