Ishbel

Jeg tror jeg har slået en personlig rekord i strik - det har ikke taget mig mere end 4 dage at strikke den, vaske den og spænde den ud. 3½ - eftersom jeg slog op om aftenen den første dag.

Og så er den oven i købet ikke engang til mig selv - men jeg ville ønske den var det. Jeg vil ikke fortælle hvem den er til - endnu - men den skal over Atlanten. Farven er så lækker - jeg har strikket en halsvarmer i garnet før - og den er ikke blevet mindre lækker med tiden. Heldigvis er modtageren lige så vild med skrappe farver som jeg er og jeg tror en del af grunden til jeg har nydt at strikke den så meget, har været at jeg ved den bliver vel modtaget.

Mønstret har været en fornøjelse at strikke efter - diagrammet er flot lavet og er overskueligt. Og på trods af diagrammet skulle gentages mange gange, var det ikke kedeligt. Sjalet er blevet kæmpestort - omkring 2 meter bredt. Nok til at svøbe sig ind i.

Jeg overvejer oven i købet at strikke een mere!

Se flere billeder HER og HER - hvor der også står flere detaljer om pindestørrelse og hvor der er linket til hvor du kan købe opskriften.

9 kommentarer:

Ulla sagde ...

Tak for sidst!

Det var da turbostrik for alle pengene. Det er blevet rigtig flot. Mon ikke den heldige modtager bliver glad.

anne sagde ...

Fart på, og så så smukt et resultat. Jeg er ikke god til farver sådan i overflod, men lige præcis grøn falder jeg altid for. Meget smuk tørklæde du har turbostrikket

Jane sagde ...

Selvfølgelig skal du strikke et mere, du skal da selv ha´ et!
Det er meget meget smukt Julia!

fisefornemme Pernille sagde ...

VIRKELIG flot! Jeg kender godt det der med, at man er så tilfreds med resultatet, at man ærger sig over, at den er til veninden : )

Jeg håber den der skal have tørklædet bliver rigtig glad!

HandmadeByMalle sagde ...

julia.....bare så flot....og sikken det passer til farven af dine øjne.
du må straks med den fart du har på få strikket dig et sjal magen til.

Anonym sagde ...

Hvor er det smukt og sikke en farve :-)

Anonym sagde ...

Hvor er det smukt og sikke en farve :-)

Trine sagde ...

Mums!

Nina sagde ...

Du slår da min rekord mange gange - jeg har været 10 dage om hver af de to jeg har lavet. Jeg er vild med den grønne, den er lige til at blive sommer-glad i låget af!