Nyt garn - til Ivalo

Ivalo blev klippet forleden. Det var med en smule bæven, jeg fortsatte med at klippe, efter de første lokker var faldet. Men det var det hele værd. Svedeturen, mens jeg trak vejret dybt for halvfjerdsenstyvende gang mens jeg bad hende om at sidde stille. Da jeg panik-roligt igenigenigen gav hende drikkedunken. Der røg vel 15 lange centimeter af

Det var det hele værd. For hun er jo smuk. Halløj - hun ville se smuk ud uanset hvordan jeg klippede hendes smukke brune hår.

Ellen er også blevet klippet, bare lige bundesliga-lokkerne i nakken. Det blev ultra-skævt, men trods alt bedre end bundesliga-håret. Hun havde i øvrigt en lille ulykke ude hos Mormor, der har resulteret i et blåt øje, det lille pus.

6 kommentarer:

fisefornemme Pernille sagde ...

Rigtig flot page hende Ivalo fik! Det er flot klaret!

Jeg klippede engang min mands lange og mange sorte krøller. Det får jeg aldrig lov til igen...

HandmadeByMalle sagde ...

Julia....det klarede du med bravour det hårklip.....wauhhh. jeg klipper pt også stadig Emma's hår.....prøver at får det lige. der er rigtig meget hår i hendes manke og heldigvis lidt fald i det, så skævhederne ikke er så tydelige.
jeg elsker sådan en gang pagehår til små frække piger.....det havde Emma også engang....nu skal det bare være langt siger hun!

Tina sagde ...

Kæft du er go til at klippe Julia!!! :)
Og at du har nogen super skønne unger, er du vel ikke i tvivl om :);)

anne sagde ...

Åhhh så fine de er de to smukke piger. Sikke en lækker page, ville ønske jeg lige kunne overtale en af mine til sådan en. Her er det kun langt hår der tæller - KUN!

Julia sagde ...

du er god til det med den saks!

Susanne sagde ...

Nøjh - nu kom hun jo til at se "rigtig" stor ud :o) Jeg har lige taget et mentalt haps af dine guldklumper...
rigtig god pinse til jer
Kh
Susanne i Silkeborg