Hvad synes du?

Jeg blev nysgerrig. Hvilken metode er pænest? Jeg tror det kommer an på hvad man går efter - men måske skal der spørges på en anden måde: Hvilken del af disse tre giver de mest usynlige forkortede rækker?

Jeg har skrevet noterne ned på Ravelry [Rav-link], hvis du også er nysgerrig og får lyst til at lave din egen strikkeprøve.

9 kommentarer:

Sifka sagde ...

For mig at se, er det den nederste.

Mie sagde ...

Jeg er enig med Sifka - helt klart den i bunden af billedet - med flere længder :-) Spændt på at se, hvad du skal lave med teknikken :-)

Julia Zahle sagde ...

Ok - jeg har vævet lidt mellem de to nederste - for mig at se, er forskellen ikke synderlig stor - eller det er lidt svært for mig at forklare forskellen på skrift...

Det kommer vel også an på om man strikker i rillestrik eller retstrik. Hvis man strikker i rillestrik, kanman ikke se forskel på de to nederste,men jeg tror at der under alle omtændigheder vil være huller i den øverste.

Og Mie - jeg HAR leget lidt med forkortede rækker - i mine Nessie-ting og i strømpestrikningen.:-)

Fru Kahr sagde ...

Bestemt den nederste...men forskellen er vist ikke så stor mellem de to nederste. I hvert fald ikke når det kommer til synsindtrykket - jeg har været for doven til at læse dine noter;-)

Anonym sagde ...

Enig med de øvrige ..nederste er den, hvor vendingerne ses mindst :-)

Ann sagde ...

Tænk sig, jeg syn's det er den pinke, der er pænest. Hvis den blev strikket i samme farve, som de to andre - orange -, så blev det - i mine øjne - mere tydeligt, at det er den pæneste.

folehave's univers sagde ...

Den nederste, måske ville det se anderledes ud med den pink, hvis den havde haft den samme farve som de to øvrige. Farve gør jo også noget, ved det øjet ser. Men jeg ville bruge den nederste.
I bogen Digt i masker er der på side 126-131 også en vendestrik. Jeg strikkede den for år tilbage, husker det som pænt.

Julie sagde ...

Helt klart den pink ;-)

ThinkingSpace sagde ...

Jeg er enig med dem, der siger pink!