Thendara


Jeg har endnu en gang haft fornøjelsen af at teststrikke for Stephen West - som går under kunstnernavnet Westknits. Denne gang valgte jeg Thendara, som er en klassisk Westknits-sag.

Jeg lavede een modifikation - nemlig kanten i hulmønster - for lige at give det et feminint touch og fordi jeg synes afslutningen virkede så bar.

Se projektet på Ravelry lige her - der er links til hvor og hvornår du kan købe opskriften, hvis du er lige så forelsket i den som jeg er. Der er ligeledes et lille diagram, til kanten.

8 kommentarer:

Irene sagde ...

Hvor er det fint Julia! Det kunne jeg da godt finde på at strikke:-) Sødt med den feminine kant. Og så må jeg lige sige, at du ser hamrende godt ud:-) Flot at du har tabt dig så meget.

Birgitte sagde ...

Altså sjalet er da helt klart ind vinder, men hvis der er nogen, der stråler på billedet, så er det da dig! Super godt billede :)

Hygge-Strik sagde ...

Flot billede, af en smilende pige, stående med et meget farverigt og smart sjal.

www.frunielsen.com sagde ...

Hold da op du ligner en hel movistar som du er blevet smuk og slank så godt gået,--- ja man burde jo følge dig men der skal så meget overskud til ,-- det kan du godt følge ikke,-- jeg er ikke helt oppe efter stress men har desværre taget en del på pga medicin pyt pyt bare det virker så jeg skal nok komme efter dig tihi.,-- ps sjalet er så smukt

Anonym sagde ...

Billedet er taget af fruens hoffotograf...
www.husbondfilm.dk som også har alle rettigheder.

Sylvia sagde ...

Så lekkert.
Og så ser jeg neglene matcher sjalet ;)

Julia Zahle sagde ...

Tak alle sammen! Man kan faktisk ikke se at jeg har feber!

Og ja - jeg synes selv er ret sej - jeg har nu tabt 14 kilo - og ja - der er lang vej endnu, men jeg er sikker på det går den rigtige vej de næste par år.

uh - tænk hvis jeg kan aflevere mit speciale som slank!

1funkyknitwit sagde ...

Your version of this looks lovely Julia, the colours look so fresh together.