Jeg tager lige en pause

Huhej.

Jeg har været i underligt humør hele dagen. Jeg har haft en fornemmelse i maven, der har gjort mig nervøs, svedende, spjættende og pirrelig.

Jeg har været mat, flad og tung i kroppen. I løbet af dagen gik det op for mig, hvad der er galt. Forkølelsen har eskaleret fra en smule nys til at en enorm mængde snot vælter ud af min ellers så lille og fine næse mens jeg nyser og frygter at jeg kommer til at tisse en lille smule i bukserne. Jeg har feber, har ondt i panden og propperne i ørerne popper løs.

Det er ingenting.

For jeg er pms. En meget, meget underlig og træls tilstand, der gør at jeg har lyst til at skændes med Ålen og ungerne, som jo i virkeligheden har været eksemplariske, kærlige og overbærende med mit dårlige humør.

Jeg har brygget ingefærdrik, sprøjtet Otrivin i begge næsebor, handlet panodil zapp og kleenex balsam, så jeg ikke er helt ødelagt i morgen, når jeg skal ned på Kulturmaskinen (6. sal - tekstilværkstedet) med mit strik og med mine garner. Jeg har knoklet som en gal for at få en omgang garn klar og de sidste nøgler ligger og tørrer på stativet og er klar til at blive pakket i morgen tidlig.

Der er små poser med garn og opskrift klar til dem, der vil hækle deres egne klokker/sløjfer og putte på elastikker og jeg har endda lavet en lille aftale med een af de andre standholdere om garn-skåle i ler - så dem der er hurtige kan nå at lave en god handel med garn-skål + et nøgle garn til 240 DKK.

Jeg glæder mig SÅ meget og er ret stolt af min lille bod. Så nu skal jeg bare have en god nats søvn, så ingefærdrikken, otrivinen og kleenexen kan nå at virke inden det går løs i morgen.

Ses vi?

P.S - jeg har både billeder fra mit besøg hos Hanne og fra boden, men jeg orker bare ikke mere nu. Nu vil jeg bare have en pause og glo håndbold sammen med Ålen.

3 kommentarer:

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Hvis du så, oven i alt det andet, også hoster, så har du sikkert lunge- hindebetændelse, som jeg har døjet med i over 10 dage.
Men det håber jeg ikke, og god fornøjelse med i morgen, det lyder super

stine

HANNE sagde ...

Årh Julia, håber du er frisk i morgen, så du får en god oplevelse. kram og varme tanker til dig

Christine sagde ...

Meget fin bod med søde ting og garner i flotte, flotte farver.
Sløjfen ser så kær ud på den lille:-)
Jeg håber, at få tid til at kikke forbi i dag også.
Fortsat god bedring