Jeg var, som så ofte, et smut forbi Tanterne forleden.

De har fået nyt garn!!

Bøllefrø, som er et 100% superwashbehandlet, ekstrafin merino. Jeg skyndte mig at forelske mig i en slags 80´er inspireret kombi af gul, blå og koral, som jeg selvfølgelig laver strikkeprøver af og skriver en anmeldelse på inden for den nærmeste fremtid.

Så har de fået nye farver i Bio Blomsterfrø og Blomsterfrø, som jeg har anmeldt lige her. Jeg havde svært ved at beherske min iver over den nye grå og gule, som jeg kan se for mig i striber til en baby-vest.

Kan I huske de der striber, jeg teststrikkede for Tanterne i sin tid? De er blevet til en slags vest, der strikkes som 2 runde dele, der så kan sættes sammen i alle mulige farver - både i striber og i ensfarvet. Hvis du strikker 3 ringe, kan den 3. bruges som et tørklæde, der kan vikles 2 gange om halsen. Igen er det Ann Harrison, der er den geniale.

Jeg er så glad for at bo i en by med en så dejlig garnforretning - med en masse kreative Tanter, der spytter den ene gode idé ud efter den anden.

5 kommentarer:

Fríða sagde ...

var i Odense for förste gang nu for nylig, og var selvfölgelig inde hos Tante Grön. sikke et slaraffenland! og ja, du er sgu heldig at have sådan et sted i din by.
kh.fra Island
Frida

Anonym sagde ...

Kan jeg strikke en Nessie i Blomsterfrø, og hvor meget garn skal der til.
Hilsen Anne

Julia Zahle sagde ...

Anne, der skal ca. 400 meter til - men husk du skal slå flere masker op, hvis du strikker på mindre pind - og det betyder også at du derfor skal bruge mere garn.

Du kan sagtens strikke en Nessie i Blomsterfrø. Du kan evt. lave en strikkeprøve, så du kan se om du kan lide hvordan stoffet falder på p. 4. ellers har Tanterne også Havblik, der er en anelse tykkere.

Anonym sagde ...

Jeg tror det skal prøves, skal til Silkeborg fredag der er Tanterne jo i Weekenden til GRIB GARNET, og da jeg bor i Herning (et uland hvad angår strik) så må jeg jo benytte en kærkommen lejlighed. Kan se du kommer til Brande senere på sommeren, det må jeg med til.
Hilsen og tak Anne

Cille - TheFunkyFox sagde ...

Det er altid skønt at kigge ind til Tanterne - pungen er bare aldrig helt tilfreds bagefter.