Jeg kan ikke få nok!

Pernille spurgte til mit sidste indlæg om jeg aldrig får nok af de her hals-dimer... Svaret er kort og godt: Nej.

Denne falder meget flot on halsen på mig. Næsten som om den lægger armene om mig og blidt kysser mig på halsen. Rigtig, rigtig dejlig at have på.

Garnet er et helt kapitel for sig. Socks That Rocks - den med silke i. Det er så smukt - jeg er helt og aldeles vild med farvespillet. De farver klæ´r mig rigtig, rigtig godt.

Men - der er et "men"; jeg strikkede i sin tid et par håndledsvarmere, der fnugger noget så voldsomt. De er stadig super-bløde og holder formen, men de fnugger. Rigtig træls. Nu ser jeg om denne halsvarmer også begynder at fnugge....

Se mit projekt HER på Ravelry. Og HER er endnu et billede - tjek lige hvor grønne mine øjne ser ud, iklædt denne farve!

Send mig en mail på juliazahle@gmail.com, så sender jeg dig opskriften.

11 kommentarer:

Mette sagde ...

SÅ flot - er vild med det øverste billede! :-)

Hvad med at skrive til forfatteren af Balsam og høre hvad hun synes - så er du i hvert fald på den sikre side ;-)

Sifka sagde ...

Den er lækker, og beskrivelsen helt sensuel.

HANNE sagde ...

Den må du efter loven gerne lægge ud, der er jo ikke tale om kopiering af en opskrift, da du aldrig har haft opskriften i hånden. Du har ladet dig inspirere og det må man gerne :O)
Der er jo heller ikke tale om markedsføring i dette tilfælde, så kom du bare i gang :O)

HANNE sagde ...

Nu har jeg kigget på Balsam originalen og der er jo ikke tale om en slavisk kopi, da hendes har så høj krave, at den kan bruges som hætte. Jeg har sendt en kopi til dig,af en mail omkring ophavsret og markedsføring, som min søde advokat-tante har sendt til mig, håber du kan bruge den :O)

nynne sagde ...

Det er super fedt som den farve klær dit ansigt. Og hvor er det et smukt mønster. Jeg kunne godt tænke mig opskriften til at sådan. Halsedisser er så skønne at have på - og det er så fedt hvis man så har pulsvarmer i samme farve.

Anonym sagde ...

Tillykke med endnu en lækker halsvarmer!! : ) Som nynne sagde, så klær den farve dig virkelig!

Anonym sagde ...

Kære Julia.
det er første gang jeg besøger din blog... og jeg fatter ikke hvorfor jeg ikke har set den før. En Stor fejl fra min side. Hvor pokker finder man det garn ?? jeg er solgt !! MÅ ha. mvh Bente B (www. rokkeriget. dk)

Julia Zahle sagde ...

Bente - nu så jeg du allerede havde fået svar via Webstrik, men for andre, der kan være interesserede, kan garnet købes hos Blue Moon Fiber Arts.

Anonym sagde ...

Hei
Din "Rockin´ Cowl
er det flotteste jeg har sett. Fant ikke mønsteret. Heller ikke din mail adresse. Kan jeg få kjøpe mønsteret hod deg? Min mai adr. er
ikriss@online.no

A b i l d g a a r d sagde ...

Hej Julia, Jeg synes heller ikke man kan få nok af halsedisser eller hvad de skal kaldes. Din er helt vild flot og ja klæder din øjne ;o). Jeg ville meget gerne prøve din opskrift af hvis det var muligt. Jeg har to skønne piger der ville elske den, ego incl. Min mail adresse er tabildgaard@live.dk

Mvh Trine

A b i l d g a a r d sagde ...

Hej Julia. Jeg synes heller ikke man kan få nok af disse halsedisser eller hvsd de nu hedder. Den er vildt flot og den klæder dig og dine øjne godt. Jeg ville da gerne prøve din opskrift hvis det var muligt?? Jeg har to skønne piger der ville blive elle vilde og ego incl. Hvis det er muligt er min mail: tabildgaard@live.dk
Mvh Trine