Ellen Austen...

Ellen Tumletrold. Savletrold. Eller slet og ret bare "Trold". Begge mine piger kaldes ofte bare Trold. Men det er som om "trold" ikke rigtig passer længere, når de er puttet i yndige kjoler. Ivalos kjole på billederne er hendes yndlings. Den når aldrig ned i skabet, før hun får den på - den går ganske enkelt fra Ivalo til vasketøjskurv til tørrestativ og igen direkte på Ivalo.

Ellens kjole er helt ny. I husker nok mit første forsøg udi Jane Austen Dress, det var godt nok ikke særlig vellykket. Men denne er blevet en tand under vellykket med eneste minus at ærmegabet er for lille. Og det på trods af jeg har strikket flere rækker end opskriften foreskriver. Skørtet er fra hende her - helt perfekt til formålet.

8 kommentarer:

Ulla V. sagde ...

Så er der da noget ved det! Jeg er bare lykkelig for, at lille Ivalo kan lide at bruge kjolen...

Jeg er vild med Ellens Austen kjole. Jeg kan nemlig så godt lide når forskellige materialer bliver kombineret.

Jeanette sagde ...

Hej! yndige trolde du har og de er så fine.
Hilsen Jeanette

hjemmemortil9 sagde ...

Dine to skønne troldetøzer er da bare for nuttede!! Og det var ærgerligt med den Austen top til Ellen - det så jo ellers så lovende ud!! Du må på den igen for alle de 2drømmebilleder" af den kommende sommer er jo næsten for smukke til bare at forblive drøm...og den top er da for cute ...hun må se at få lidt slankere overarme - og nu hvor hun så tydeligt står (går?) tidligt, så kan det vel lade sig gøre, det må være alle armbøjningerne mens de træner kravlestadiet, der giver de muskuløse overarme, ikke?? ;0)
Og tænk at hun kan passe det bette skørt endnu...

Anonym sagde ...

Hun ser så fin ud, Ellen, i den top. Jeg stemmer også for at hun må se at få trimmet de overarme : )

Anonym sagde ...

De ser skønne ud begge to. Jeg er vild med den grønne farve på nederdelen.

kh
Anne D

Lisbeth Bula sagde ...

De er så himmelsk søte begge to. Det gjelder å hygge seg alt man kan mens de er små. men så kommer det mange spennende stadier etter det også. Heldigvis.

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

De er altså bare for skønne, de to tøser ;o)

KH Tina

Anonym sagde ...

Hvor er de bare skønne de to piger!!
:-) Britt