Det er også helt OK at være spontan...

... og melde sig til en workshop hos Tante Grøn i sidste øjeblik, fordi man er træt af at have travlt på studiet.

Lærte at klippe i mit strik, så det blev pænt. Aftenens kuldegysning var sætte saksen til strikkeprøven og bare klippe. Og det var såre simpelt.

Tog direkte til lægevagten efter workshoppen - jeg har - igen - fået mellemørebetændelse og den sidste halve time inden jeg kom ind til lægen, gjorde så ondt at jeg bad ham om at prikke hul på min trommehinde. Det ville han ikke.

Trommehinden sprang derimod af sig selv for en halv times tid siden og det er rart på en helt skør og lidt ulækker måde...

5 kommentarer:

Ingerlise sagde ...

Hold da op Julie, det bar du godt.
Tak for i går og rigtig god bedring
Ingerlise

Louise sagde ...

Det ville være fantastisk at komme på kursus i at turde at klippe i en trøje. Jeg har længe kigget på Folklore og ligende trøjer, og tror virkelig jeg ville have det svært med at klippe op - så at have en støtte i baghånden vil altså være en super ting.

Håber meget for dig at ørene har det bedre! For at sige det på godt jysk - det er træls med ondt!

Nette sagde ...

Jeg kan godt huske, hvor ubehageligt det var første gang, jeg skulle klippe i mit strik.
Men det er endnu aldrig gået galt, og jeg gør det altså rimelig tit. :-)

Rigtig god bedring.

LindaT, Kastrup sagde ...

Kære Julia. Ja tak for hyggeligt samvær igår hos tanterne. Du var godt nok også noget forpint med det øre. God bedrig skal lyde herfra københavn hvor vi landede noget forsinkede ved 1 tiden i går aftes/nat. Det gør vi igen en anden gang. vh LindaT

Mette sagde ...

Uha, den workshop vil jeg gerne have deltaget i. Jeg har endnu ikke klippet i mit færdige strik, men vil gerne prøve det. God bedring, Julia.