Den slags Strikker, som jeg ikke er.

Sådan een, der strikker sokker. Elsker håndstrikkede sokker. Både dem i ren glatstrik og dem med hulmønster, kabelstrik og hvad der ellers findes. Jeg er fascineret af alle de måder, man kan strikke dem på - nedefra, oppefra, på strømpepinde, på rundpind og 2 på een gang.

Jeg får bare aldrig gjort dem færdige! Jeg har 3 forskellige strømper liggende. Kun een er færdig.

5 kommentarer:

Torhild sagde ...

Ja de er supre at øve sig på med forskellige mønstre.Jeg starter altid på sok nr. to Inden jeg lægger det fra mig- for på denne måde er jeg ligesom i gang med det.. egentlig er det jo en måde at snyde mig selv på, men det virker.

Nette sagde ...

Sådan har jeg det også! Jeg skal strikke et par hvert halve år til gave. Jeg plejer at sidde den sidste nat, inden de skal afleveres, og knokle. Et år gav jeg dem væk halvfærdige og måtte sidde og strikke og hæfte ender under fødselsdagsmiddagen. Her i år droppede jeg så det første par og er meget spændt på, om jeg sidder oppe hele natten til juleaften og strikker igen. Helt ærlig. Et par sokker tager tre dage foran tv'et. :-)

hanne sagde ...

hvis du ikke er alt for pernitten med at sokkerne skal være ens, så har du jo reelt et par ??

Anonym sagde ...

Strik dem begge på en gang.
Rib på den ene og så rib på den anden, skaft på den ene og så skaft på den anden,
hæl på den ene osv osv.
Så er det ikke så slemt.

Frau Putz sagde ...

Sjovt, for jeg ELSKER at strikke sokker. Det er da overskuelige projekter - og i mit tilfælde er det lige præcis nogle af de projekter, der aldrig ender som UFO'er i en pose.

Jeg er lige blevet færdig med en ensfarvet "Nessie" - skønt stykke strik. Tak for mønsteret!

KH Karina