Ellen er min Valentin

På mandag er det Valentinsdag. På mandag er Ellen min Valentin, for da skal hun puttes i narkose, have lagt dræn i og fjernet polypperne. Ålen er også min Valentin, for det er hans stærke arme, der skal holde om hende, når hun vågner og er ked.

Jeg har ondt i maven over ikke at være der med hende og Ålen på mandag. Ikke fordi jeg er den eneste, der kan trøste hende, når hun vågner, men fordi jeg bare gerne vil være der.

Det skal jeg ikke - jeg skal have første dag sammen med en klasse, hvor vi skal bruge dagen på at snakke om uld, vi skal spinde, karte og skrive. Det bliver SÅ godt og jeg glæder mig meget. Vi skal have det sjovt og jeg vil gøre mit til at ungerne kommer hjem med en god oplevelse i rygsækken.

Men jeg har også ondt i maven over det her med Ellen. Og heldigvis kan jeg rumme begge følelser, for det her Skoleprojekt bliver godt. Sådan grund-godt - og jeg er stolt af det!

Se HER for mere info om "mit" projekt - og se HER for mere info om de aktiviteter, vi laver på Nyborg Slot i vinterferien uge 8.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Held og lykke til lille Ellen. Det skal nok gå!
Og held og lykke til dig med det spændende projekt der forestår i den næste uge. Jeg er sikker på, at det bliver godt!

Torhild sagde ...

Åh jeg ved. Har været med til at lægge mine børn i narkose ( for forskellige småting) hele 5 gr.
Det bliver ikke letter når de bliver næsten 16 og har så ondt fordi blindtarmen driller. Det kommmer til at gå fint, men dine tanker vil jo være hos Ellen og på hvordan hun har det.Godt hun har farmand & og hans stærke far arme om sig.

LisBethLys... sagde ...

Ja, sådan en dag kunne man jo ønske, at man kunne være to steder på én gang! Godt, at I er TO gode forældre!
Pøj pøj med hende! Og dit projekt!
-LisBeth.

Pernille sagde ...

Narkose er en stor ting, godt der er styr på armene, også selvom du ikke kan være der.

Dit projekt lyder rigtig spændende - og så lige Nyborg Slot. Min mormor og morfar boede i Nyborg, og jeg har været der utallige gange, vandret rundt i byen og løbet på voldene, men ikke en eneste gang har jeg været indenfor på slottet - mærkeligt :)

Anonym sagde ...

Jeg spøger lige igen, hvis du har tid ville jeg blive glad om du ville læse min 2. kommentar i forrige indlæg og give dit bud på om jeg har forstået den forklaring, du giver.

kh og tak Charlotte