På Mads Lerches Gård
Åh, det bliver godt!!!!

Location:Mads Lerches Gård, Nyborg

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Må jeg spørge om noget helt andet......? Jeg er i gang med min første Nessie og strikker den på pind 3. Jeg er interesseret i at vide, hvordan jeg gør den bredere............jeg har slået 321 masker op fra start og er færdig med de første 5 vendinger i hver ende...Jeg strikker efter dine noter og Tante Grøns opskrift. Kan du hjælpe? kh

Julia Zahle sagde ...

På min første Nessie strikkede jeg faktisk 3 omgange med vendestrik - de 2 sidste omgange efter udtagningerne til dobbelt antal. Hvis du strikker en omgang vendestrik mere, bliver den automatisk bredere. Du kan derfor med fordel lave flere masker mellem vendingerne på sidste omgang.

Hjalp det?

Anonym sagde ...

Det tror jeg,.......

Er det ikke rigtigt, at når jeg tager ud, strikker jeg samtidig en hulrække? (det er i hvertfald den model, jeg gerne vil lave.)

Det jeg læser, jeg skal gøre er at lave vendestrik i to omgange istedet for en. Altså efter jeg har taget ud....Og jeg skal stadig kun tage ud en gang. Jeg skal ikke ende med 1200 masker......

Julia Zahle sagde ...

Hov, troede jeg havde svaret... Nå - jo - du laver en hulrække ved blot at slå om på pinden mellem hver maske rækken ud.

Og ja - hvis det skal være bredere, skal du lave 2 omgange vendepinde efter hulrækken - men du skal ikke tage ud igen - lav blot en omgang vendepinde mere med flere masker mellem hver vendning.