Glem hvad jeg skrev.

Min uge har ikke været katastrofal. Min uge har været det rene ingenting i forhold til jordskælv og tsunamier. Jeg tager det i mig igen.

Fuck. Kommer hjem og opdager hvad der er sket - og sidder lige og tager en lille tudetur her helt for mig selv inden afhentning af ungerne. Fuck.

2 kommentarer:

hjemmemortil9 sagde ...

Åh ja, vi synes pludselig at være noget nær verdens heldigste folkefærd.... og godt at vi kan føle med og lade os bevæge over al den ulykke og de naturkrafter der så ubegribeligt ondt kommer og berøver mennekser vores liv og hverdage. Men når det er sagt så er det ok at få en snert af at det HAR været en træls uge, Julia - det gør hverken fra eller til for de der nu er ramt af ægte katastrofer! Du får i alle tilfælde et medfølende kram af mig og så krydser jeg fingre for at du/I får en dejlig weekend - mens jeg ber en stille bøn om at den varslede kæmpe-tsunami lader sig tæmme og at de der er i varslingsområderne får sig bragt i sikkerhed.... og så lad os fortsætte med at være taknemmelige for alt det gode vi har her i vores del af verden!

Diktesoph sagde ...

Af fare for at lyde kynisk, vil jeg altså også mene at alt er relativt. Fordi der er tsunami, jordskælv og andre naturkatastrofer, gør det ikke ens egne problemer mindre værdifulde for en selv.
Men når det er sagt er det fuldt ud forståeligt at man lige studser en ekstra gang. Vi har det ikke så dumt i DK og det er godt vi husker at værdsætte det. Hvis bare vi også husker det uden at skulle have naturkatastrofer til at minde os om det.
Så brok dig bare over din l....-uge med god samvittighed! ;)
Men de stakler i Asien... Puha... :(