Planer

  • Mini-tarteletfestival i dag. Ungerne er afleveret hos Mormor, så Mor og Far kan kokkerere en skalddyrstartelet-fyld med krebs, reje og blåmusling. Det er en konkurrence og jeg håber vi vinder. Men jeg ved også at dem, vi skal spise sammen med er dygtige kokke, så... Jeg glæder mig. Trænger til at hygge!
  • Fastelavnsfest i morgen. Her på vejen, der er nogen forældre, der har taget initiativ til en fastelavnsfest - jeg er ret sikker på, at jeg bliver nødt til at deltage udklædt. Jeg er dog også lidt bange for at jeg bliver nødt til at deltage med tømmermænd... Men jeg glæder mig; jeg tror det bliver sjovt at være sammen med de andre familier og det bliver rart at få snakket med dem og lære dem at kende, nu hvor vi er så glade for at bo i vores lille hyggelige hus her i BolBronx.
  • Om lidt. En lille lur. Bare fordi jeg kan.

3 kommentarer:

Lisbeth Bula sagde ...

Så altfor lenge siden jeg var på bloggbesøk her! Alle de vakre strikkebildene å studere, de skjønne barnebildene å beundre, formidlings-gleden å lese om! Og jeg kjenner meg igjen i tankene rundt ens eget liv kontra tsunami/jordskjelv hendelsen.
Ha en riktig god helg og takk for fin blogg.

Julia sagde ...

Spændende med Bolbronx og tillykke med nyt hus! Havde næsten glemt at du var flyttet til mit gamle hood. Kram og glædelig tartelet.

Pernille sagde ...

Hej Julia!

Vi fik lige snakket lidt sammen i Ry forleden.
Jeg var til workshop med freeform og skulle senere til workshoppen med spinding. Måtte dog erkende, at jeg slet ikke kunne rumme mere efter 1. workshop, så jeg gik i koma på en stol bagefter. :)
Ville ellers gerne have snakket med dig igen!
Var det en god workshop?

Kh. Pernille