The Crimson Petal and The White - en anden slags afhængighed

Jeg opslugt af The Crimson Petal and The White lige for tiden. Det er denne bog, der flyder i mine ører, når strikkepindene gløder. Jeg glemmer at spise frokost og udskyder toiletbesøg. Den anden dag gav jeg ungerne lov til at se tegnefilm i 2 timer og glemte at lave aftensmad, fordi bogen er så spændende!

Nu har jeg lige opdaget at den også findes som mini-serie! Åh, hvor ville jeg gerne at de ville vise den i TV her hjemme også...

10 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Hej! Har du lånt den på biblioteket?

Julia Zahle sagde ...

Nej - jeg har købt den via audible.co.uk. Tror også den findes på iTunes...

Emma sagde ...

jeg har ikke haft gode oplevelser med audible.co.uk. Oplever du at det er godt? Måske er det nemlig bare mig der er dum... :) Er først ved at blive venner med Itunes nu efter at ha haft ipods og iphones i 2-3 år

Julia Zahle sagde ...

Tante Gul - jeg har været på Audible.co.uk meget længe og har kun haft gode oplevelser der. Jeg har oplevet god service - de har blandt andet ringet til mig et par gange blot for at høre om mit problem løste sig - uden at forsøge at prakke mig flere ting på.

Mette G. sagde ...

Tak Julia - jeg har handlet en del på Audible (også helt uden problemer), men det var ikke faldet mig ind at kigge der!?! Men det vil jeg da gøre nu :-)

Pilar sagde ...

Hi Julia, do you have a direct link to this book on Audible.co.uk? I've been trying but I can't find it :(

Julia Zahle sagde ...

http://www.audible.co.uk/pd/ref=sr_1_1?asin=B0051ADPIS&qid=1309435275&sr=1-1

Pilar sagde ...

Thanks!!!

jette sagde ...

Nej, hvor sjovt, den er jeg netop i gang med at læse. Har også blogget om den. Men jeg har frygtelig svært ved at læse den pga. den minimale tekst. Jeg har sågar købt en lup, men det fungerede nu slet ikke. Nu bruger jeg et bogmærke! :-D Lydbøger er jeg ikke så god til, jeg taber for let koncentrationen.
Jeg synes den er god, men jeg kan godt sommetider blive lidt træt af al den ordrighed. :-)

Anonym sagde ...

BBSc serie ligger på denne youtubekanal! Den er rigtig god.
Bedste hilsner
Lene
http://www.youtube.com/user/PeriodxDrama