Her følges alle pædagogiske principper

... tydeligvis ikke. Den anden dag glemte jeg alt om aftensmad og andre huslige gøremål fordi jeg strikkede og lyttede til en spændende bog.

I morges opdagede jeg at Ålen havde glemt at få 2 pakker bleer med hjem, da han handlede i går. Ellen fik så lov at gå med bar røver indtil bleerne blev indkøbt. No big deal.

Jeg får gjort morgenmad klar til hende, får hende sat ved det lille bord i stuen og opdager så da jeg kommer tilbage efter at have fået tøj på ovenpå, at hun har arrangeret sig så fint henne ved fjernsynet. Der er endda Handy Manny på Playhouse Disney og drikkedunken står fint ved siden af hende.

Skidt med at vi plejer at spise ude i køkkenet, drikker af kop (selvom den vælter. Ofte), og bruger ble - dette er en særlig dovnedag og mange af de pædagogiske principper røg sig en tur i dag.

Ellen kom så over til Mormor, mens jeg hentede Ivalo i børnehaven. Hun skulle også have haft en fridag, men kom i tanke om de skulle opføre et skuespil om Prinsessen på ærten, hvor Ivalo skulle være hofdame, der kunne neje så fint. Nå - hentede Ivalo ved middagstid og så fik vi købt nogen nye "rockstjerne-elastikker" og spænder.

Da vi kom hjem, fortsatte jeg med at exellere i de pædagogiske principper. Jeg faldt i søvn og Ivalo måtte nøjes med en gnavstang og en is til eftermiddagsmad. Nu har jeg fået købt mig nogen antihistaminer med et andet virksomt stof, der forhåbentlig ikke gør at jeg bare falder i søvn hele tiden...

4 kommentarer:

ea-o sagde ...

Hvor skønt! Der SKAL være plads til den slags "principper" :-)

Lisbeth Bula sagde ...

Kostelig! Lykke til med pedagogikken og antihistaminer ;-D)

Julia Zahle sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Julia Zahle sagde ...

Ea - ja, det kører bare, her i Aalerusen...!

Lisbeth - tak. Jeg skal bare være enig med ungerne og allergenerne - om hvem der bestemmer hvornår de må bestemme... *GG*