Nr. 1003

Vi har 2 blomster i haven. De eneste 2 grunde til de ikke er plukket endnu, er fordi der er torne på busken og fordi de er så højt oppe at hverken Ellen eller Ivalo kan nå dem.Det er roser. Hvad det er for nogen, hvad de hedder eller om de dufter, ved jeg ikke. Er egentlig heller ikke sikker på om det interesserer mig. Men de er da smukke at se på. Og så kunne jeg prøve at tage nogen pæne billeder af dem med det nye kamera.

Det er et fancy kamera, jeg skal lære at kende. Så jeg sidder stadig med næsen i manualen, når der skal tages billeder og der er stadig mange, mange dimser og dippedutter, jeg ikke ved hvordan skal bruges.

Men det er bedre end det gamle kamera. Meget bedre.

Lige nu leger mest rundt. Har været på min første opgave, da Svigerfar ville have taget billeder af campingvognen. De fleste blev ikke så gode, men igen - godt jeg tog rigtig mange, så der var lidt at vælge imellem...

Og uden at jeg har opdaget det, har jeg rundet de 1000 indlæg her på Aalerusen. Der bliver ikke nogen Give Away denne gang, for de ting, jeg eventuelt kunne give væk, ligger forhåbentlig nede på værkstedet indtil sommerferien slutter. Øv bøv. Alt det kreamik, jeg fik glaseret er måske smidt ud fordi jeg var en klovn og glemte at værkstederne lukkede om torsdagen og ikke om fredagen (selvom der på hjemmesiden står de ville lukke om fredagen).

3 kommentarer:

Irene sagde ...

Jeg tror faktisk din rose er en Alexander-rose. Jeg har nemlig én magen til. fordi min yngste hedder Alexander.-)

Julia Zahle sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Julia Zahle sagde ...

Ok - det ville måske også være et trick til at huske hvad roserne hedder - find nogen med samme navne som ungerne. Mon der findes en Ivalo et sted derude?

Jeg tænker ofte på dig, Irene.

/Julia