Ullas Magiske Hænder

På en eller anden måde er kommunikationen mellem Ullas hjerne og hænder helt uden forhindringer. Hun mestrer det meste. Faktisk, har jeg enndu ikke set noget håndarbejde på hendes blog, som ikke er perfekt udført.

Det er ikke kun hos mig, hun er et hit. Ivalo og Ellen elsker hendes kjoler. De når knap at tørre, før de vil have kjolerne på - derfor er kjolerne allerede vasket mange gange

Faktisk er det efterhånden uger siden, jeg lovede at vise kjolerne frem nu - men det er først i dag, jeg fandt kameraet og lige nu vasker jeg den anden kjole og Ivalo er slet ikke hjemme til at lege modella.

I må derfor nøjes med disse billeder i denne omgang. Jeg har med vilje glemt at sende Ulla en lille takke-gave med posten, fordi jeg mangler at få nogle små keramik-sager glaseret, som hun skal have. Det var en hurtig indskydelse og jeg håber Ulla stadig venter med tålmodighed.

4 kommentarer:

Ulla V. sagde ...

Hvor er du sød. Tusind tak for de alt for smukke ord. :))

Sanni sagde ...

De er godt nok rigtig fine =)

Julia Zahle sagde ...

Ulla - nej - det er ikke for at være sød - det er rene facts.

Sanni - Ulla er bare god til det der. Jeg bøjer mig i støvet for hende.

Birgitte sagde ...

Det er i sandhed nogle smukke ting, Ulla laver. Tak for linket (kendte godt hendes blog, men det er for længe siden, jeg har været der). Er især glad for at jeg nu kom forbi hendes blog fordi jeg dér blev mindet om den fine Rützou-kjole fra Mere feminin strik (den med paliet-cirklerne), som vist liiige røg ned i en virtuel indkøbskurv og nu er på vej til at blive mit nye sommerkjolehit! :)