Hej Pippi!


Jeg syntes at Ivalo trængte til en ny top/vest og hvis du også følger med på Facebook, så ved du at jeg forelskede mig i endnu en af Ann Harrisons mønstre. Jeg foretog mig et lille impulskøb sidst jeg var nede ved Tanterne og der røg 4 nøgler og en opskrift ned i posen. Jeg slog maskerne op, da jeg kom hjem. I går aftes blev den sidste ende syet ind og jeg lagde den til tørre tæt på radiatoren, så Ivalo kunne få den på i dag, som hun havde bedt om. Forstykket ser sådan her ud.

Jeg har lavet ganske få ændringer - lidt i farveforløbet på forstykket og så har jeg udeladt de 4 kantmasker i ret til fordel for en enkelt kantmaske. Så har jeg slået op i to farver - bare fordi jeg fik lyst til det. Jeg fandt ingen fejl - jeg fortog kun små justeringer i forhold til mine ændringer og det hele er gået op i en højere enhed. Jeg er dog ikke helt pjattet med at strikke i bomuld, så jeg vil ikke afvise at min 3. Pippi skal strikkes op i uld.

Jeg har allerede slået op til Pippi nummer to i resterne - ifølge vægten er der garn nok til endnu en størrelse 5-6 år - men jeg strikker i størrelse 1-2 år. Der er kommet så mange nye babyer til rundt omkring, så den skal nok finde en baby at passe. Jeg har lavet et gammeldags skema til at holde styr på indtagningerne denne gang - nogengange er det bare rart at gå old-school.

4 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Hvor er den fed...dejlige farver! godt nytår til dig!

Bettina sagde ...

Hvor er den skøn. Gid min lille pige stadig var lille, så havde jeg fluks lavet en til hende også.
Godt nytår til dig og dine. Tusind tak for et fantastisk blogår. Det har været en fornøjelse at lære dig at kende og jeg er snart rigtig skrap til at strikke strømper ;)

Godt nytår

Aleksandra og/i Ørjan sagde ...

Pippi er kjempe fin!

Godt Nytt År! :-)

Unknown sagde ...

hvor er den fin :)
-
Og hvor er det en lækker og inspirerende blog du har!

vh Thea
fra http://the-knitting-bee.blogspot.com/