Endelig!


Så blev mine Comfort Slippers færdige. De har ikke taget ret lang tid at strikke i effektiv strikketid, men lang tids forputten-sig-i-strikkekurv-øverst-på-reolen, har taget dem her urimelig lang tid at få færdige.

De er ikke svære - faktisk er de så nemme, at jeg undrer mig over hvorfor jeg ikke selv er kommet på samme idé noget før.

Men - men - men. Som du måske har set, så er det ikke fordi de dækker hele lilletåen. Det var jeg lidt træt af til at starte med, men så opdagede jeg at jeg kan have dem på i mine højhælede, der er blevet lidt store efter jeg har tabt mig. Jeg vidste ikke man tabte sig om foden, men det gør men åbenbart...

De er strikket i Araucania Ranco Multy, et af mine absolut yndlingsgarner, som jeg lige nu er ved at lave strikkeprøve i til en garnanmeldelse i Garnlex´et. Jeg har for længst smidt banderolen væk - men tjek Raverys database i Stashes, der finder du snildt noget, der ligner, du måske kan bytte eller handle til en god pris.

Det, jeg kan lide ved Ranco´en, er at det kan strikkes på 3mm pinde. Jeg er ikke så god til de helt tynde strømpegarner - men denne tykkelse finder jeg helt perfekt. Derfor er mine Comfort Slippers strikket på p3 i stedet for p2,75, da jeg vurderede at min normale lidt faste strikkefasthed godt kunne klare p3.

Hvis jeg skulle strikke et par mere, ville jeg måske ikke gøre hullet på oversiden knap så bred, men det er småting - og disse passer perfekt over et par strømper eller i mine højhælede, at jeg slet ikke vil lave dem om.

4 kommentarer:

Camilla sagde ...

"Sikke en anmeldelse af et strømpegarn, det må jeg da have", tænkte jeg. Og indser 10 sek efter at jeg har et nøgle liggende, der blot venter på at jeg kommer igang, hvor heldig kan man være!!! Og ærgerlig er jeg over, at jeg ikke kan få flere hos Slavi.....

Julia Zahle sagde ...

Camilla - jeg ved at Tanterne har garnet - så ring til dem!

HVad skal du strikke?

Camilla sagde ...

Jeg skal strikke lækre strømper :-) Og tusind tak for tippet, viste ikke at tanterne havde det!

Sylvia sagde ...

Disse minner om "Lommetøfler" som er en fryd å strikke, og som er pene å se på, og kan has med i vesken, eller som navnet tilsier: i lommen.
Du kan søke på Lommetøfler, ellers vet jeg at jeg har oppskriften på dem liggende et sted, så sender jeg den til deg..........
God weekend