Nr1


Uha, som jeg er tilfreds.

Opskriften: Dette er et eksempel på at jo mere enkelt det er, jo bedre bliver det.

Jeg må tage hatten af for Sizzle og ærge mig lidt over jeg ikke selv er kommet på opskriften. Det er ultra-nemt at hækle, så hvis du er nybegynder og mangler et starter-projekt, skal du skynde dig at klikke hen til Sidsel og se hvor du kan købe Hæklede Gaver - Rav-link - så kan du også de andre mønstre i bogen, der er flere grunde til at købe den. Du kan også klikke hen forbi Tanterne, de har også bogen.

Jeg gik i gang fordi jeg trængte til et hurtigt og nemt projekt - og tørklæder kan jeg aldrig få nok af. Jeg er igang med en stor design-proces - flere projekter ligger og flyder over hele huset og de er alle på et stadie, hvor der kræves koncentration. Dette tørklæde er derfor perfekt og ligger godt nede i tasken og godt i hænderne når der ses TV.


Garnet: Garnet er perfekt til dette mønster. Det er mit eget garn og denne farve hedder "Light" og jeg har stadig et nøgle tilbage i denne farve. Jeg er helt pjattet med hvordan de lange masker passer så godt med garnets indfarvning og hvor let og luftigt tørklædet er, samtidig med det luner nok til at jeg ikke fryser udenfor, men ikke er for varmt til at have på indenfor. Jeg er allerede igang med nr.2 i farven Ice, Ice, Baby!, som jeg også kun har 1 nøgle tilbage af. Planen er at de to tørklæder kan bæres på samme tid.


1 kommentar:

Rikke sagde ...

jeg må sige, at jeg er ret vild med dine garner! Er ved at være færdig med et sjal (line break) og fortryder lidt at jeg ikke har shoppet garn af dig! For det kan da godt, ikke?